درود...

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبایست ثبت نام کنيد
عضویت در سایت
زنون مارکت
Persian Fashion
 
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4
  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    اخراجی
    شماره عضویت
    19
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,683
    لايك دريافتي
    530
    لايك كرده
    556
    تشکر
    1,209
    تشکر شده 1,552 در 835 پست

    پیش فرض کیک کدو حلوایی

    کیک کدو حلوای(بدون جوز هندی)

    دستورش مال خانم سیمین قاجار هست

    تخم مرغ 3عدد
    جوز هندي يك چهارم قاشق چايخوري
    ارد 300گرم معادل 2ليوان
    گردو خرد شده 50گرم (من نريختم )
    كدو حلوايي پخته و پوره شده يك پيمانه
    شكر250گرم معادل يك ليوان
    ماست 3قاشق سوپخوري
    پيكينگ پودر3قاشق چايخوري
    دارچين يك دوم قاشق چايخوري
    روغن مايع 1پيمانه230ميلي گرم
    نمك يك هشتم قاشق چايخوري

    يك قالب متوسط رو چرب مي كنيم ارد پاشي مي كنيم كنار مي زاريم فر رو هم روشن مي كنيم حالا با خيال راحت مي ريم سراغ تهيه كيك


    مواد خشك (ارد بيكينگ پودرنمك جوز هندي دارچين)الك مي كنيم 200گرم كدو حلوايي رو پوست كنيد خرد كنيد با اب +2قاشق سوپخوري شكردر مخلوط كن پوره كنيد(من شكر نريختم)شكر +روغن+ماست رو با همزن بزنيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم با همزن بزنيد پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه مي كنيم در اخر گردو رو هم اضافه مي كنيم راستي در اين مرحله از ليسك استفاده مي كنيم در فر 175درجه سانتي گراد يا350درجه فارانهايت به مدت45تا50دقيقه مي زاريم بپزه




  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    اخراجی
    شماره عضویت
    19
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,683
    لايك دريافتي
    530
    لايك كرده
    556
    تشکر
    1,209
    تشکر شده 1,552 در 835 پست

    پیش فرض

    کاپ کیک کدو حلوایی با تزئین پنیر خامه ای و دارچین....
    پیمانه آرد
    1 ق چ جوش شیرین
    1 ق چ ب پ
    1 ق چ نمک
    1.5 ق چ دارچین
    1 ق چ پودر زنجفیل
    1 پیمانه شکر قهوه ای
    1 پیمانه شکر سفید
    1 پیمانه کره نرم شده
    4 تا تخم مرغ
    کدو پخته شده و له شده 2 پیمانه


    فر و 180 درچه سانتی گراد گرم کنید...
    آرد, چوش شیرین, بکینگ پودر, نمک, دارچین, زنجفیل رو با هم توی یه ظرف مخلوط کنید و کنار بزارید...
    توی یه ظرف دیگه, شکرها, کره و تخم مرغ ها رو خوب مخلوط کنید...
    بعد مواد خشک و روی مواد مایع بریزید و خوب مخلوط کنید...
    در آخر هم پوره کدو رو اضافه کنید...
    بعد توی کاغذ و قالب مخصوص مافین بریزید...
    مواد تا نصفه کاغذ ها پر بشن...
    توی فر بزارید بپزه تا موقهی که روی کیک ها قهوه ای روشن بشه و وقتی چاقو وسطشون فرو کردی, چیزی بهش نچسبه...حدود 20-25 دقیقه....

    برای کرم روی کاپ کیک ها....

    100 گرم پنیر خامه ای
    2 ق غ کره نرم شده
    پودر شکر 200 گرم
    1 ق غ دارچین
    2 ق چ وانیل

    کره و پنیر و خوب بزنید تا صاف و یکدست شه...
    پودر شکر و کم کم بریزید تا مایع خمیری شکلی بدست بیاد...
    در آخر هم دارچین و وانیل و بریزید...

    روی کاپ کیک ها رو با این مخلوط تزئین کنید....


  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    اخراجی
    شماره عضویت
    19
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,683
    لايك دريافتي
    530
    لايك كرده
    556
    تشکر
    1,209
    تشکر شده 1,552 در 835 پست

    پیش فرض

    شيريني كدو حلوايي با رويه پنير خامه اي [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]



    با آمدن پاييز ، كدو حلوايي تازه نيز به بازار مي آيد. با اين آفريده پر خاصيت غذاها و دسرهاي گوناگوني ميتوان تهيه كرد ، يكي از اين دسرها شيريني كدو حلوايي با رويه پنير خامه اي است كه طعم ملايم و دلپذير آن طرفداران خاصي دارد. تركيب كشمش با كدو حلوايي و دارچين عطر و طعم فوق العاده اي به اين شيريني مي دهد. ميتوانيد از برشهاي يك اندازه آن براي پذيرايي در ميهمانيهاي عصرانه استفاده كنيد.


    مواد لازم:

    آرد سفيد 2 پيمانه
    شكر يك و نيم پيمانه
    بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
    دارچين 2 قاشق مرباخوري
    كشمش پلويي يك پيمانه
    جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري
    نمك 8/1 قاشق مرباخوري
    ميخك 4/1 قاشق مرباخوري
    تخم مرغ 4 عدد
    كدو حلوايي 450 گرم
    روغن مايع 1 پيمانه
    رويه پنير خامه اي 2 پيمانه ( مقداري كه در دستور آمده )


    روش تهيه:


    كدو حلوايي را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد، سپس با مقداري آب بپزيد و بعد از پخت رنده كنيد. ( آب را تا حدي بريزيد كه بعد از پخت هيچ آبي درون قابلمه نمانده باشد و در حين پخت همه به خورد كدوها برود )
    فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود.
    آرد ،‌ شكر ، جوش شيرين ، ميخك ، ، كشمش ، دارچين ، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.
    تخم مرغ ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالاي همزن به مدت 5 دقيقه خوب بزنيد.
    تخم مرغ زده شده، كدو و روغن را با هم مخلوط كنيد.
    وسط مواد آردي و خشك را باز كنيد و مخلوط تخم مرغ و كدو حلواي را در آن بريزيد و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد با يكديگر مخلوط شود.
    مايه را در قالبي به ابعاد 25*38 بريزيد. ( اگر قالب شما تفلون نيست، قالب را از قبل كمي چرب كرده و آرد بپاشيد )
    قالب شيريني را به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فري كه از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از 30 دقيقه يك خلال چوبي را در كيك فرو بريد، اگر تميز خارج شد كيك شما پخته است در غير اين صورت 5 دقيقه ديگر زمان براي پخت لازم خواهد داشت.
    شيريني را بدون اينكه از قالب خارج كنيد به مدت 2 ساعت زمان دهيد تا خوب خنك شود. در اين مدت قالب را روي پايه سيمي قرار دهيد. بعد از خنك شدن رويه را روي شيريني بماليد و پس از 10 دقيقه برش بزنيد.


    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]

    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]

    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]

    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]

    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]



    نكات:

    • اين شيريني بهتر است سرد سرو شود.
    • ميتوانيد جوش شيرين را حذف كرده و يك قاشق بيكينگ پودر را بيشتر بريزيد.
    • ميخك فقط طعم دهنده است در صورت در دسترس نبودن ميتوانيد حذف كرده و به جاي آن وانيل اضافه كنيد.
    • كشمش را حتماً از قبل شسته و بگذاريد خشك شود و بعد به مواد اضافه كنيد.


    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]

    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]



    رويه پنير خامه

    پنير خامه نرم شده 120 گرم
    كره نرم شده 4/1 پيمانه
    وانيل نصف قاشق چايخوري
    پودر شكر 3 پيمانه
    پنير خامه، كره و وانيل را با سرعت متوسط همزن بزنيد تا پف كند. پودر شكر را به تدريج اضافه كنيد تا جايي كه رويه غليظ و قابل پخش شود. پس از پوشاندن رويه روي كيك يا شيريني بايد كيك را در يخچال نگهداري كنيد.


    [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند.. ]



    دستور اختصاصي مامي سايت

    ارائه دهنده : مريم محمدي کیک کدو حلوایی

  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    اخراجی
    شماره عضویت
    19
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    2,683
    لايك دريافتي
    530
    لايك كرده
    556
    تشکر
    1,209
    تشکر شده 1,552 در 835 پست

    پیش فرض

    مواد لازم:
    کدو حلوایی پخته و پوره شده 300 گرم

    تخم مرغ 5 عدد

    روغن نصف لیوان

    شکر 250 گرم

    آرد 300 گرم

    شیر 50 گرم!

    دارچین به دلخواه

    بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

    جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    1. کدو رو با شیر و جوش شیرین ریختم تو مخلوط کن. خوب که صاف و یه دست شد گذاشتم کنار.

    2. روغن و شکر رو زدم تا سفید شد.

    3. دارچین رو باهاش مخلوط کردم.

    4. تخم مرغ ها رو دونه دونه ریختم و بعد از هر تخم مرغ یکی دو دقیقه هم زدم.

    5. کدو رو هم بهشون اضافه و مخلوط کردم.

    6. آردو بیکینگ پودرم تو مواد الک کردم و با دور کند هم زن مخلوط کردم. فقط در حدی که آرد باهاش مخلوط بشه. همه گلوله هاشو باز نکردم.

    7. قالبم رو چرب کردم و مایه رو ریختم توش و گذاشتم تو فر که از قبل گذاشته بودم رو 190 درجه سانتیگراد.

    زمان پختش از یه ساعت بیشتر بود حدود یک ساعت و ربع. فکر کنم به خاطر استاندارد نبودن فر بود. شما بعد از 45 دقیقه امتحانش کنید دیگه. ولی پف خوبی داشت و کاملاً مغز پخت شده بود.

کسانی که مطلب فوق را خوانده اند ، به این مطالب هم سر زده اند :

  1. رژیم غذایی طلایی برای زیبایی پوست و مو
    توسط Sally در انجمن سلامت و بهداشت پوست
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-19-2011, 09:38 AM

کاربران پرشین فشن را با جستجوی کلمات زیر پیدا کرده اند:

کیک کدو حلوایی بدون آرد

كيك كدوحلوايي

کیککدو حلوایی با جوش شیرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •